4H-Yrityskesä oli onnistunut - kaikki osallistuneet saivat myyntiä

5.9.2024

Kesä on ollut 4H-yrittäjyyden huippusesonkia tänäkin vuonna! Neljättä kertaa järjestettyyn kesäyrittäjyysohjelmaamme valittiin tänä vuonna 23 motivoitunutta nuorta kokeilemaan yrittäjyyttä, toteuttamaan unelmiaan ja työllistämään itse itsensä. 4H-Yrityskesässä nuoret saivat yrityskoulutusta, Helsingin tarjoaman 300 € arvoisen yrityssetelin ja henkilökohtaista mentorointia. Lisäksi järjestimme monipuolisia yrittäjyyttä ja yhteisöllisyyttä tukevia tapahtumia ja lisäkoulutuksia. Tapahtumapooliin kuuluivat mm. studiokuvaus, sparraustapaamisia, pop-up -myyntitapahtumia, myynti- ja brändäyskoulutuksia, yritysvierailuja & vapaamuotoisia aktiviteetteja, kuten keilausta ja kiipeilyä.

4H-Yrityskesä saavutti tavoitteensa ja oli onnistunut. Kaikki osallistujat saivat kesän aikana yritystoimintansa käyntiin ja myyntiä aikaiseksi! Ilahduttavaa on myös se, että jopa 95 % osallistujista aikoo jatkaa yrittäjänä nyt tai myöhemmin. Eniten kiitosta nuoret antoivat hyvästä ryhmähengestä, selkeästä koulutuksesta, mentorin henkilökohtaisesta tuesta ja yrityssetelistä. Kesäyrittäjyysohjelman avulla moni nuori sai aloitettua pitkään haaveilemansa projektin ja kokeiltua yrittäjyyttä matalalla kynnyksellä.

Tarkempia tuloksia ja kuulumisia löytyy täältä.

Yhteensä kesän aikana Pääkaupunkiseudulla perustettiin yli 50 uutta 4H-yritystä. Seuraavat ohjatut yrityskoulutukset järjestetään loka- ja marraskuussa. Verkkokoulutuksen voi suorittaa milloin vain. Lisätietoja löydät Yrityskoulutus-sivulta! 

Kiitos kaikille 4H-Yrityskesän osallistujille ja yhteistyökumppaneille loistavasta kesäyrittäjyysohjelmasta!